Онлайн-семінар “Організація та виконання першочергових робіт з відновлення пошкоджених об’єктів”

розміщено в: АВК-5, АС-4, АС4 ПИР | 0

Запрошуємо Вас взяти участь у онлайн семінарі,який відбудуться 31 травня 2022р.:

“Організація та виконання першочергових робіт з відновлення пошкоджених об’єктів

 

Для участі в семінарі запрошуються фахівці будівельних підприємств, служб замовника, тендерних комітетів, будівельних корпорацій, об’єднань, промислових підприємств, проектно-вишукувальних, експертних, інжинірингових та інших зацікавлених організацій.

Реєстрація On-Line

На семінарі розглядатимуться такі питання:

• Порядок виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель та споруд, об’єктів водопостачання та водовідведення

• Проведення обстеження будівель та споруд, пошкоджених внаслідок надзвичайних ситуацій, бойових дій та терористичних актів. Методика обстеження. Визначення вартості робіт з обстеження пошкоджених об’єктів.

• Ліквідація наслідків пошкодження або руйнування об’єктів. Виконання робіт з демонтажу об’єктів, пошкоджених або зруйнованих внаслідок надзвичайних ситуацій, воєнних дій або терористичних актів. Особливості затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи. Зміни в порядку визначення вартості будівництва.

 

Тривалість семінару 4 години.

Форма проведення семінару ZOOM-трансляція з можливістю задавати запитання доповідачам.

З метою забезпечення якості семінару кількість учасників обмежено, тому для кожного семінару передбачено кілька повторів по мірі комплектування груп.

Мета семінарів:

  • підвищення рівня кваліфікації спеціалістів за тематикою семінару;
  • інформування інвесторів, замовників, проектувальників, фахівців будівельних та експлуатуючих організацій про нову нормативну базу з проектування, будівництва, контролю виконання та визначення вартості робіт;
  • інформування працівників будівельної, житлово-комунальної галузі, промислових підприємств, бюджетної сфери про новітні методи та технології виконання проектних робіт і будівництва, їх планування, управління та обліку.
Організатори семінарів:
ПП «ССБ Електронікс», м Івано-Франківськ ТОВ «IT Сервіс», м. Дніпро
ТОВ «АВК Единение», м. Миколаїв ФОП Скалозуб І.В., м. Одеса
ТОВ «Адмін-Сервіс», м. Київ ТОВ «Авкас», м. Харків

 

Координатор семінару: ПП “Будівництво – сучасні технології”

тел. для довідок:  (0342) 545-513, (0342) 70-57-00

E-mail: [email protected]           

Завантажити запрошення

Реєстрація On-Line