ПК АС4 Кошторис редакції 19.1.004

розміщено в: АС-4 | 0
  1. На підставі листа ТОВ «Науково-технічний центр Економіка ремонтного виробництва» №10-Є/1 від 11.03.2019 р «Про усереднені показники вартості людинои-години за розрядами робіт, загальновиробничих і адміністративних витрат, прибутку при визначенні вартості робіт з ремонту основних фондів підприємств станом на 1 березня 2019 року» змінено прийняті за замовчанням значення середньомісячної заробітної плати для відповідних тарифних сіток ТС2, ТС3, ТС4, ТС5 и ТС11 (Додаток №1). Крім того, змінено показники прибутку згідно Додатку №4. Показники загальновиробничих та адміністративних витрат лишаються без змін (Додаток №2 и №3).
  2. В цій версії Ви можете перевибрати всі розцінки кошторисів проекту за обгрунтуваннями, не відкриваючи для цього кожен кошторис. Для того, щоб скористатися фільтром, натисніть відповідну кнопку на панелі інструментів у формі «Список будівництв»:

Примітка: Ви можете перевибрати як увесь проект, так і об`єкт чи кошторис, не відкриваючи його.

Будьте уважні: при перевиборі розцінок буде відмінено всі зміни, внесені Вами в проект, і здійсниться повернення до цін і складу ресурсів Нормативної бази.